sunnuntaina, toukokuuta 20, 2007

Status

Remontin päävaihe on nyt ohi eli koko asunto on rempattu lattiasta kattoon ilmanvaihtoa myöten. Vanhaa ei jäänyt juuri muuta kuin alusrakenteet, kaikki pintamateriaalit on uutta. Kokonaisuudessaan työt kestivät aika tarkalleen puoli vuotta, paljon ikäviä yllätyksiä tuli eteen ja sen takia aikataulut ja budjetti räjähti käsiin. Eläminen remontin keskellä oli rankkaa, erityisesti sen takia, että pölyn keskellä asuminen ja nukkuminen sai kropan oireilemaan pahasti. Unen laatu oli niin huono, että aamulla herätessä oli melkein väsyneempi kuin mennessä nukkumaan, silmät olivat muurautuneet umpeen ja nenä vuoti... Rakennuspölyä ei vaan saanut pidettyä kurissa vaikka kuinka yritti.

Vielä on kuitenkin seuraavat asiat tekemättä, mutta näistä ei stressata nyt, vaan tehdään ne sitten kun on rahaa ym. tarvittavat resurssit:

- Pattereiden näkösuojat.
- Takapihan aidan uusiminen. Villiviini oli tuhonnut sen niin pahasti, että aita on uusittava kokonaan.
- Terassin rakennus takapihalle. Piirrustukset on jo tehty, kiitos Kaikka! Samalla koko takapihan laatoitus poistetaan ja ulotetaan terassilaudoitus kattamaan nykyisen laatoitetun alueen.
- Etuoven kynnyksen rakentaminen.

Ei kommentteja:

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...