sunnuntaina, toukokuuta 20, 2007

Haasteelliset kynnykset

Kuten varmaan arvaattekin, mitkään standardikynnykset eivät tähän asuntoon sopineet ulkonäöllisistä syistä eikä myöskään erikoisten mittojen ja muotojen takia. Lattiapintojen (esim. laatta/parketti) välillä oli niin suuret heitot, että mikään kaupasta saatava kynnys ei toiminut.

Olimme erittäin tyytyväisiä kylpyhuoneen ja wc:n rosterikynnyksiin ja päätimme yrittää teettää sellaiset joka paikkaan. Varsinaisten peltien alle veisteltin puusta tukirakenteet kynnyksille ja niiden perusteella tehtiin varsinaiset mittakuvat. Luottopeltiseppämme Palokoivu Oy teki pellit meille ja niistä tuli aivan täydelliset kuten alla olevat kuvat todistavat!

Varastohuoneen kynnys

Eteisen kynnys

Makuuhuoneen kynnys

Keittiön lyhyempi kynnys

Keittiön kynnykset

Kynnysten asennus vaatii välillä kovia otteita... ;)

1 kommentti:

Anna kirjoitti...

Meillä on samanlaisia ongelmia: kylppärin kynnys on liian leveä, että kaupan eritasolista sopisi. Keittiössäkin on hitusen tasoeroa. Pitääpä miettiä tuota peltisepän käyttöä.. Tällä hetkellä meillä on vaalealla parketilla samanväriset, Duurin laminaattipäällysteiset listat, jotka sulautuvat erittäin hyvin lattiaan. Mutta tuo kylppärin kynnys on murheenkryyni... vielä kahden vuoden jälkeenkin.

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...