sunnuntaina, toukokuuta 20, 2007

Olohuoneen valaisimet

Kuten aiemmissa posteissani olen kirjoittanut, epäsuoravalaistus jouduttiin hylkäämään katon tasoituksessa tapahtuneiden ongelmien takia. Piti siis löytää hyvännäköiset, mielellään huomaamattomat ja ei-roikkuvat kattovalaisimet. Ja tietysti se, että valaisimeen saa laitettua täysspektrisen päivänvalolampun/loisteputken (ks. Adlux) Valaisinten tuli myös taata esteetön heittoalue videotykille, joten vaihtoehdot olivat taas kerran kovin vähässä.

Fagerhultilta onneksi löytyi Notor G2 -mallisto, josta oli saatavilla myös kattoon asennettava alumiininen valaisin. Erittäin tyylikäs, mutta huomaamaton.

"Käytävävalaisimet" olivat sitten astetta haasteellisemmat. Löysimme täydelliset neliönmutoiset alumiinivalaisimet, mutta niissä oli vanhanmallinen sytytin, joten päivänvaloloisteputkea ei olisi siihen voinut laittaa (elektroninen sytytin vaaditaan, jotta saa välkkymättömän valon). Kun mistään ei löytynyt sitä täydellistä, niin jouduimme tekemään kompromissin ja hankkimaan Massiven Quadrokset väliaikaisiksi valaisimiksi, kunnes löytyy juuri ne oikeat.

Ei kommentteja:

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...