tiistaina, heinäkuuta 17, 2007

Tuparivalmisteluja

Koska viime viikolla pidimme nimpparien yhteydessä myös tuparit, niin pitihän viimeisiä valmisteluja ja asennuksia tehdä. Oli nimittäin toinen keittiön valaisin asentamatta. Se tilattu ja saatu, toistahan ei ole vielä edes tilattu. ;) Valaisin on samanlainen kuin olohuoneen kaksi valaisinta. Eli niitä pitkiä Fagerhultin Notor G2 -malliston kattovalaisimia. Kuvista ei valitettavasti näy miten upeasti keittiön valaisin on asennettu ilman näkyviä johtoja ja kaukaloita tms. Sami teko kovan työn, että sai valaisimen samaan linjaan kuin olohuoneessa. Upeaa työtä!




Myös pari taulua asennettiin pois lattioilta pyörimästä. Olohuoneeseen kirjahyllyn viereen tuli mariaiheinen mustavalkoinen taulu ja makuuhuoneeseen sängynpäätyyn japanilaisaihenen Fuji -taulu. Valitettavasti vielä ei ole tauluista kuvia niiden sijoituspaikoissa.

Nyt ei sitten sisustuksesta puutu kuin olohuoneen verhot ja ruokapöydän ylle tuleva valaisin. Lisäksi myös ruokapöydän tuolit haluttaisiin uusia. Kukillekin olisi hyvä tehdä joku varsinainen kukkapöytä. Ehkä varastamme Jani idean harkoista ja lasitasoista. :)

Ei kommentteja:

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...