tiistaina, heinäkuuta 10, 2007

Pihatöitä

Koska asuntomme on lähes tulkoon täysin valmis, niin ainut mitä olemme voineet huoltaa ja parannella on piha. Miksi sanon lähes valmis, niin yksi valaisin puuttuu ja paria taulua ei ole vielä laitettu seinälle.

Koska meillä on huomenna pienet tuparit ja nimpparibileet, niin piti laittaa pihakin edustuskuntoon. Meillä on perintönä takapihalla keltainen ruohonleikkuri, jota käytimme vielä viime kesänä. No, viime kesänä emme kovin montaa kertaa nurme leikanneet, sillä se paloi. ;) Nyt sitten kun oli tarkoitus alkaa hommiin, niin eipä kone lähtenytkään käyntiin. Niinpä kokeilimme ensin omalla trimmerillä, mutta se on niin pieni, ettei siitä ollut oikein leikkaamaan. Sitten päätimme testata taloyhtiön trimmeriä. Tottakai siitä katkesi ja loppui siima samantien!



Eipä seuraavana vaihtoehtona ollut kuin leikata heinikko taloyhtiön viikatteella. Vähän saatiin pintaa hiottua matalammaksi, mutta heinä oli aivan liian hentoa viikatteen alle.



Tällaista jälkeä tuli edellä mainituilla välineillä. Voi vain kuvitella kuinka pitkä heinikko oli ennen viikatetta... ;)




Koska heinä oli kuitenkin leikattava, niin päätimme hankkia uuden ruohonleikkurin. Meidän piha on niin pieni, että bendakäyttöinen on aivan liian raskas ja iso. Tämän takia uuden kodin meiltä löysikin työnnettävä kelaruohonleikkuri. :)



Tällä leikkurill autlikin kovan työnnön jälkeen upeaa jälkeä! :)

Ei kommentteja:

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...