torstaina, tammikuuta 18, 2007

Ovet ja tapetit olohuoneeseen!

Kun olohuoneen katto saatiin laitettua, niin sitten siirryttiin seiniin. Vanan lastulevyn päälle laitettiin samaa lasikuitutapettia/-huopaa kuin makuuhuoneeseen. Pieniä ongelmia muuten suoraan seinään tuotti lastulevyjen samat. Laitoimme niihin vain saumanauhan ja jätimme tasoitteen pois. Ei hyvä idea! :( Olisi vaan pitänyt saumata, sillä ensin nuo saumakohdat turposivat ja sen jälkeen tekivät kuopan! :( Toivottavasti ne maalauksen aikan peittyvät jonkun verran tai jopa kokonaan. Ainakin hiominen auttoi jo vähäsen.

Jotta tapetit saatiin kunnolla laitettua oli pakko laittaa ensin karmit ja ovet paikoilleen. Tai no, ovet olisi voinut jättää ehkä myöhemmälle, mutta tulivat siinä samalla. En tiedä mistä ihmeen kierosta hirrestä talo on tehty, kun karmitkin oli niin vaikea saada oikeille paikoilleen!





Ovien kahvat ovat vielä hieman vinossa, mutta eiköhän ne siitä oikene. WC:n lukon kanssa Sami ahersi aika kauan, kun ei värit oikein tahtoneet vaihtua ja oli liian pitkä jne... Remppamies ei nimittäin halunnu tsitä asentaa... ;) Eteisen karmin ja sen päällä olevan seinän väliin tuli hieman iso rako. Täytyy se jotenkin peittää... EHkä listalla tai sitten jollain!



Todella valkoista ja suurta tuli olohuoneeseen! Kasvoi huonekoko ihan silmissä ja tilaa tuli ihan mielettömästi. Tilan tuleminen saattoi ehkä johtua myös kaikkien remppatavaroiden siirtyminen muihin tiloihin! ;)





Ei kommentteja:

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...