perjantaina, tammikuuta 05, 2007

Lomat pidetty...

...jo aikaa sitten! Ei montaa päivää ollut vara huilata, kun aikataulu painaa päälle.

Heti joulun jälkeen tehtiin haastava operaatio ja tuotiin keittiön välitilan lasit peräkärryllä Tampereelta Espooseen. Eihän siinä muuten mitään, mutta pidempi lasi oli lähes kolmemetrinen ja kärry vain 2.5m pitkä. Alan ammattilainen (kiitos Cake!) kun pakkasi ja ammattikuskina Nora, niin lasit tulivat nätisti ja ehjänä perille! Mitä nyt viimeinen ylämäki piti työntää kärryä, kun oli niin jäistä ettei autolla päässyt ylös mäkeä...

Toiselle lasille piti antaa hieman lisäleikkausta, kun se ei suoraan mahtunut paikoilleen, mutta tämä onneksi hoitui paikallisessa lasiliikkeessä kivuttomasti. Tässä oli sama juttu kuin kivitason kanssa. Ehkä meidän seinät elää, ei muuten voi tulla kahdelta eri henkilöltä samaa mittausvirhettä!

Cake sai asennettua lasit hienosti paikoilleen ja meiltä saumaus sujui kuin vanhoilta tekijöiltä... ainakin melkein. ;)

Vielä on tarkoituksena laittaa L-mallinen alumiinilista lasin yläreunaan ja lasien saumakohtaan, jotta saadaan saumat piiloon.

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Moi!
Hieno keittiö! Kysyisin että onko tuo alumiininen valolista Hahlen, vai onko se omatekoinen? Jos oma, niin millälailla tehty??

nimim. työn alla :)

Sami Laakkonen kirjoitti...

Kiitos kehuista! :)

Valolista on Hahlen valikoimista. Saa tilattua mittojen mukaan, työnjälki viimeisen päälle ja helppo asentaa. Suosittelen!

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...