torstaina, helmikuuta 22, 2007

Sähkökalusteiden asennusta

Viikonloppuna asennettiin lähes kaikki kytkimet ja pistorasiat taloon. Valitsimme uuden Elko Plus -tuotesarjan, jonka "seinästä ulos tuleva" muotoilu teki vaikutuksen. Ko. sarjan pistorasiat olisi ollut mahdollista asentaa lähes seinän tasolle, jos aikanaan olisi asennettu 1,5 korkeat kojerasiat seinään. Ne olisivat olleet tyylikkäät! Onneksi väliin sai korotusrenkaan, jolla rasia mahtuu perinteisen rasian sisään.

Olohuoneessa oli haasteellinen 5-paikkainen rivistö rasioita ja asentajalla oli ilmeisesti mitta tutissut käsissä 30v sitten kun noita oli poraillut. Kaksi ensimmäistä on oikealla välyksellä laitettu, mutta jokainen rasia näiden jälkeen heittää koko ajan enemmän viimeistä kohti. Elko Plussan peitelevyssä on säätövaraa käytännössä nolla, joten sai melkoisia ihmeitä tehdä, että rasiat asettuivat sen sisään. Menivät kuitenkin! :)

Samalla keikalla mitattiin lakipykälien vaatimat arvot sähkötaulun vaihdon jälkeen. Kaikki oli täysin raja-arvojen mukaisia, ainoastaan yksi kytkemätön maadoitus löytyi. Tämä tietysti osoittaa, etteivät nämä mittaukset ihan turhia ole... :)

Ei kommentteja:

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...