tiistaina, helmikuuta 13, 2007

Kylpyhuoneen viimeistelyä

Remonttipartion loistava Pasi kävi tekemässä kylpyhuoneen kuntoon, kun IDOn mittatilaustasot vihdoin viimein tulivat. Korkea kaappi vaihtoi sijaintiaan alkuperäisestä suunnitelmasta, kun sen alkuperäinen paikka toimi paperilla mutta ei käytännössä. Vanhat patterin syöttöputket piti siis lyhentää ensin, jotta tämä kaappi saatiin mahtumaan oikealle paikalleen. Nätisti kaapin viereen asettuivat sitten allastaso ja sen päälle allas (IDO Seven D) varustettuna Oraksen Alessi-hanalla. Vesiliitännät on vielä työnalla...


Pesutorniin asennettiin myös hyllylevyt. Kaikki tarvittavat reijät syntyi hienosti timanttiporilla (niitä kului laatan kovuuden takia 3kpl käyttökelvottomiksi!), mutta viimeistä ruuvia kiristäessä laatan reunasta lohkesi pala! Eihän siinä muu auttanut, kun hakata särkynyt laatta irti ja pistää uusi tilalle. Onneksi täysikokoisia laattoja oli jäänyt pari kappaletta yli...


Seuraavana olisi valaistuksen asennus ja vesityöt hanoille. Ehkä tällä viikolla saadaan jo lauteetkin asennettua saunaan, vaikka kiuakaan toimitus tuleekin venymään ainakin ensi viikolle.

4 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Huh, aikamoisesta urakasta olette selvinneet, meillä tuo sama on vielä edessä päin. Siksi kysyinkin, mitä mieltä olette Remonttipartiosta? Pitäisi saada joku luotettava tekemään remppaa.

Sami Laakkonen kirjoitti...

Selvittelimme itsekin lukuisia remonttifirmoja kylpyhuone- ja saunaremonttia varten ja ehdottomasti paras oli kyllä Remonttipartio referenssien ja puskaradion perusteella. Ei se tietysti ollut halvin, mutta emme halunneet ottaa riskiä pikkupajojen kanssa varsinkin kun meillä oli aika haastava projekti.

Mielestämme valinta osui täysin nappiin, sillä työn laatu oli todella hyvää ja kaveri teki töitä kahdeksasta neljään ilman mitään "turhia" taukoja. Ainoa pieni miinus oli projektipäällikkö, jota oli vaikea saada kiinni ja vaati monesti vähän potkimista, jotta homma meni eteenpäin. Mutta kunnialla ja loistavasti hänkin työnsä hoiti.

Anonyymi kirjoitti...

Remonttipartion työnjälki meidänkin kylpyhuoneremontissa oli ihan mallikelpoista, mutta edellytti tinkimätöntä valvontaa. Samaten kannattaa sopimukseen laittaa aikataulupykälät. Nyt vuosi aloittamisen jälkeen sain Remonttipartion tekemään viimeisetkin korjaukset, tosin takuu- ja verovähennyspapereita ei ole ihan vielä näkynyt. :)

Sami Laakkonen kirjoitti...

Samat havainnot meillä kuin anonyymillä. Itsekin olin valvomassa ja ohjeistamassa työmiestä aina kun vaan pystyin. Näin tulosta syntyi eikä remppamies tehnyt mitään "omia ratkaisuja", jotka eivät todennäköisesti olisi kelvanneet meille. :)

Aikataulut meilläkin paukkuivat lähinnä aloituksen suhteen, kun alkuperäisellä työmiehellä oli reippaasti ylibuukkausta. Neuvottelemalla saatiin uusi kaveri duuniin, joka teki pelkästään meidän kohdetta. Noita papereita mekin vielä odotellaan....

Ja kannattaa pyytää kaikki erittelyt töistä ja materiaaleista ennen kuin maksaa loppulaskun. Meillä oli ainakin pientä heittoa niissä...

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...