tiistaina, marraskuuta 21, 2006

Kosteutta metsästämässä kylpyhuoneesta...

...eipä sitä hirveästi tarvinnut etsiä. Haju kylpyhuoneessa ennen purkamista viittasi siihen, että jotain sieltä todennäköisesti löytyy. Ja taidettiin valitettavasti olla oikeassa.

Mutta aluksi saunaan ja ihmettelemään mistä johtuu olohuoneen turvonnut levy.

Saunan lattian reunasta laatoitus halki... Vettä lastulevyn ja muovin väliin oli ilmeisesti mennyt vanhoista kiukaan kiinnitysreijistä, joita ei ollut mitenkään tukittu. Saunan katosta oli syöty alumiinipaperista iso pala. Asialla varmaan sama kaveri kuin keittiön katossa...

Sitten kylpyhuoneen puolelle.

Lisää tuhottuja kalustesulkuja, tällä kertaa pyyhepatterissa! GRRR!!

Suihkunurkkauksesta löytyi lemmikkimme pesä. Ilmeisesti mukavan lämmintä ja kosteaa...

Lähikuva "asumuksesta". Täällähän se puuttuva alumiinipaperi onkin!

Seinän ja lattian välissä kunnon rako! Syvyyttä ainakin 10 senttiä... Entisajan tyyliin.

Aluslaudat aika pahassa kunnossa... Mitään vedeneristystä ei taida olla ennen muinoin laitettu. Vain aluspuu ja laatta päälle, hyvä tulee.

Samoin viereisellä seinällä...

Lähikuvassa aluslauta suihkunurkkauksesta.

Laattamies aloittanee hommat ensi viikolla. Piti aloittaa jo tällä viikolla, mutta sairastui. Kosteusmittaukset saadaan tehtyä vasta sitten, kun lattia jyrsitään auki eli putkitöiden jälkeen. Vanha laasti lattialaattojen alla kuulemma vääristää mittauksia. Talohyhtiön hallitukselta tuli eilen tiedonanto, että yhtiö osallistuu vedeneristyskuluihin, jos vanha vesieristys on jouduttu purkamaan kosteuden/sen epäilyn takia. Saas nähdä meneekö meidän tapaus tähän kategoriaan... syytä olisi!

Ei kommentteja:

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...