keskiviikkona, marraskuuta 29, 2006

Alamäki jatkuu ja jyrkkenee...

Kivitason asentajat yllättivät iloisesti ja soittivat illalla, että tulevat jo tänään keskiviikkona. Sanoivat tulevansa kahdeksalta, mutta soittelivat yhdeksän maissa, että missä sitä nyt ollaan. Olivat viereisen rivin talojen luona. No, löysivät kuitenkin perille, eikä menneet baariin uhkauksista huolimatta.

Ensin oli asennusvuorossa pieni taso uunitornin viereen - ei mahtunut! 5 mm liian leveä. Just! Seuraavana asennusvuoroon tuli saarekkeen taso. Sopi! Jess! Mutta oli liian kostea ja märkä, jotta voitaisiin liittää kiinni. Viimeisenä asennettavana oli keittiön pitkän sivun taso. Voi apua! Allas oli kiinnitetty niin että sen kiinnikkeet tulivat kaapin ulkopuolelle. Roskavaunun oveen olisi pitänyt tehdä kolot, jotta taso olisi saatu mahtumaan. Kuvankin perusteella altaalle tehty reikä on juuri samalla suoralla kuin alakaapiston ovet. Taso siis uudelleen kantoon ja ulos ja palataan asiaan myöhemmin!

Jos ja kun tasot nyt menevät takaisin tehtaalle, niin ne ovat siellä ainakin kuukauden. Ei siis kiirettä valita uutta hanaa. Mutta jos ne nyt oikeasti tehtaalle menevät, niin voivat samalla tehdä sen toisen reiän sille apk-venttiilille. Ja kuka maksaa?

Voiko joku vielä lisää iskeä vastapalloon? Ja mitä ihmettä se voi olla? Kysyn vaan!

2 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

Tsemppiä remontin keskelle! Kyllä ne vastoinkäymiset vielä iloksi muuttuu - joskus. Meillä tuli juuri isot läjät aivan vääriä laattoja ja moka oli myyjän mutta eipä ne mitään meille hyvitä ja uudet laatat tulee sitten parin viikon kuluttua.

Nora kirjoitti...

TÄmä on niin tätä! Pientä ihmistä syrjitään! :) No, kyllä tämä tästä! Uuteen nousuun! ;P

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...