torstaina, joulukuuta 07, 2006

Kylppäriin uutta putkea

Vihdoin! Tänään saatiin potkaistua kylppärin remontti käyntiin! Melkein 3 viikkoa myöhässä, mutta kuitenkin...

Isännöitsijä oli unohtanut ilmoittaa vesikatkosta asukkaille. Tämän lisäksi emme saaneet suljettua pelkkää omaa talolinjastoa, vaan jouduttiin katkaisemaan pääsulusta vedet. Tästä tietysti aiheutui se, että kaikki eivät tienneet yhtäkkisestä vesikatkosta... Linjasulkuja ei ole käytännössä merkitty ollenkaan eikä isännöitsijäkään ollut ihan niistä perillä. Kokeilimme kyllä sulkea linjaa aivan kuten edellisessäkin katkossa, mutta ei ollut vaikutusta. Sanomista tuli, mutta eipä ollut meidän syy. Jotain hyvää tästä kuitenkin seurasi, sillä talonyhtiön putkimies tulee tarkistamaan sulkujen toimivuuden ja dokumentoimaan asiat.

Uutta putkea tuli aika reippaasti! Pesualtaalle haaroitettiin uusi syöttö suihkun putkista ja viemäröinti pesukoneelle & altaalle tehdään vaihtamalla vanha poistoputki järeämpään ja viemällä se suoraan kaivoon lattian alta.

Vanhan seinäpatterin putket jäävät tällaisiksi, mutta onneksi aika hyvin piiloon. Patteria ei haluttu esteettisyyden takia pitää ja lämmityksestä pitää huolen lattialämmitys.

Vanhat pesualtaan syöttöputket, 8mm! Eipä ihmekään ettei kovin kummoisella paineella vettä tullut...!

Minkäköhän takia tämä sulku ei oikein suostunut menemään kiinni??

Ei kommentteja:

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...