keskiviikkona, lokakuuta 04, 2006

Keittiötoimittaja valittu!

Keittötoimittaja vihdoin valittu! Kilpailutettiin kolme eri toimittajaa ja hinnat olivat kyllä varsin erilaiset. Puustellin ja Keittiömaailman eduksi täytyy kyllä sanoa, että oli aivan loistavat tyypit myymässä ja suunnittelemassa meille! Meidän keittiö ei noudata ihan sitä standardi-designia mitä yleensä suomalaiset tilaavat, mutta nämä kaverit olivat heti samalla aaltopituudella, kun kerrottiin mitä halutaan. Iso plussa heille! :)

Reilun kuukauden valintaprosessin aikana on kyllä oppinut yhtä ja toista liittyen keittiöihin. Suunnitelmia on jouduttu rukkaamaan muutamaankin otteeseen, kun uusia ideoita on tullut nettiä penkoessa tai esittelykeittiöihin tutustuessa.

Eli toimittajaksi valittiin PR-Keittiö. Koneet tulevat näillä näkymin olemaan Gorenjen Pininfarina-sarjaa, johon ihastuttiin Espoon asuntomessuilla. Astianpesukoneeksi Mielen täysintegroitava korkeampi malli ja liesituulettimeksi Franken Stil tai Lapetekin alumiininen. Alumiini tulee muutenkin olemaan pääelementti metalleissa ja mustavalkea-teema hallitsee muutoin.

Keittiön lattian laatasta käydään kovaa kilpailua Pukkilan ja Laattapisteen välillä. Molemmilta löytyy hyviä malleja, joten taitaa hinta lopulta ratkaista.

Laattojen valinnan lisäksi pitäisi vielä suunnitella valaistus ja pistorasioiden paikat...

Kaapistot asennetaan lokakuun viimeinen viikonloppu ja sitä ennen pitäisi olla tehtynä kaikki pohjatyöt, kuten laatoitus, katon uusiminen, seinän purku, hormin siirto... :O

1 kommentti:

Nora kirjoitti...

Cool! Vihdoin jotain konkreettista käsillä! Nyt pääsee työnmakuun! ;)

Linkwithin

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...